Tràmits

Carpeta de l'empresa

Accediu a la carpeta ciutadana de l'Ajuntament on podreu consultar l'estat dels vostres expedients

Serveis de negoci en línia

Tràmits amb altres AAPP

Classificacions

Informació d'utilitat

Classificacions

Oferta formativa

    No hi ha ofertes programades properament
    No hi ha ofertes programades properament

Material formatiu

    No hi ha materials formatius disponibles

Tauler d'anuncis

Accediu al tauler d'anuncis electrònic de l'Ajuntament

Agenda de Montmeló
Agenda del Baix Vallès

Accessibilitat

Cap a l'accessibilitat

L'Ajuntament es compromet a fer accessibles per a tothom els continguts i serveis inclosos en aquest lloc web de servei públic, en tots els seus apartats.

Des de l'Ajuntament es treballa per complir les normes dictades pel World Wide Web Consortium (W3C), seguint els punts per assolir la Prioritat 2 d'Accessibilitat. D'aquesta manera es vol facilitar l'accés a totes les persones, independentment del dispositiu i de l'eina que utilitzin.

Per a una navegació òptima...

La pàgina web www.baix-valles.cat s'ha dissenyat perquè sigui compatible amb els navegadors més utilitzats en les versions següents:

  • Microsoft Internet Explorer 8 o superior.
  • Mozilla Firefox 14 o superior.
  • Google Chrome 20 o superior.
  • Safari 5 o superior.
Actualment el portal web s’ha desenvolupat per a una navegació òptima amb un resolució de pantalla de 1280 x 1024 i cal tenir activada l'opció CSS i Javascript. A més, cal que la configuració de seguretat del navegador web permeti executar applets i disposi del Java Plug-in, que permet executar-los. Podeu descarregar l'última versió en aquest enllaç.

Aquest lloc web conté documents en format PDF i ZIP. Per visualitzar arxius d'aquests tipus, necessiteu els programes Adobe Acrobat Reader i WinZIP, respectivament. Si no els teniu, els podeu trobar a la pàgina web d'Adobe (www.adobe.es) i WinZIP (www.winzip.com), respectivament. Si, tot i així, teniu problemes per visualitzar-los, contacteu-nos a través dels mitjans indicats en l’apartat Contactar i us els proporcionarem en un altre format.

Propostes i suggeriments

La pàgina web de www.baix-valles.cat està en constant creixement i desenvolupament per oferir el millor servei a les empreses i a les persones emprenedores del Baix Vallès. En aquest sentit, la pàgina web s’està adequant per tal de poder navegar de forma òptima tant des de diferents dispositius mòbils, concretament tablets i smartphones.

Podeu aportar les vostres propostes o suggeriments a través del formulari de Contactar.